2017. március 22., szerda




KÖRNYEZETVÉDELMI JELES  NAPOK

Március 21-én ünnepeljük az Erdők Világnapját. 2017-ben az erdő és energia áll a rendezvények középpontjában.
Ez a német srác 14 milliárd fát ültetett már el, és tovább folytatja










Képtalálat a következőre: „víz világnapja 2017”
 Készítsetek plakátot, melynek témája: éltető elemünk, a víz!  
         A legjobb munkákat kiállítjuk, jutalmazzuk.






Képtalálat a következőre: „a föld órája 2017”      

MÁRCIUS 25-ÉN, SZOMBATON 20.30-KOR

 CSATLAKOZZATOK EGY  VILÁGMÉRETŰ AKCIÓHOZ!

A WWF Föld Órája egy világméretű önkéntes kezdeményezés, amely megpróbálja felhívni az emberek, vállalatok, intézmények, kormányok figyelmét a környezetszennyezés és a túlfogyasztás okozta problémákra. Az akció keretében arra kérik a résztvevőket, támogatókat, hogy minden év márciusának utolsó szombatján este világszerte kapcsolják le egy órára a fölösleges világítást és áramtalanítsák a különféle elektromos készülékeket.
Idén azonban a feliratkozók nemcsak a 60 perces sötétségre mondanak igent, hanem egy komoly vállalásra is, amely a fenntartható életmódot alapozza meg.
Tégy Föld Órája esküt!
Regisztrációddal az alábbiakat fogadod:

Föld Órája Eskü
 
Én, a Föld lakója, fogadom, hogy mostantól még inkább figyelek a környezetemre. A természet erőforrásaival okosan gazdálkodom, a pazarlást kerülöm. Az energiatakarékosságra mindennap odafigyelek. A tudatosságot a vásárlásaim során is komolyan veszem. Az otthonomban, a munkahelyemen, és mindenütt, ahol megfordulok, figyelek arra, hogy a tudatos fogyasztás határozza meg lépéseimet, és a környezetemet is erre ösztönzöm.
Március 25-én este 20:30-kor lekapcsolom a felesleges fényeket, és csatlakozom a Föld Órája közösségéhez. Ezzel kijelentem, hogy a jövőben a Föld kincseire vigyázok, fenntarthatóan élek, és ezzel saját jövőmet is védem. Hiszek benne, hogy együtt lehetséges!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.